ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Πωλούμενα είδη
Τα προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημα είναι προϊόντα της «Like IT» (από εδώ και στο εξής «προϊόντα»). Τα χαρακτηριστικά και άλλα συνοδευτικά στοιχεία αυτών (π.χ. ενδεικτικά η ύπαρξη εγγύησης, η ταυτότητα, τυχόν οδηγίες κλπ.) των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στο κατάστημα και επιλέγοντας (click) το όνομα του αντίστοιχου προϊόντος. Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη της «Like IT», ενώ το κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση.

Πληρωμή
Η πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, μέσω Πρωτοκόλλου Ασφαλείας Τεχνολογίας SSL (Security Certificate & SSL Technology), χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω κάρτες:
       
Δυνατότητα για μέχρι 6 Άτοκες Δόσεις μέσω κάρτας.
Ασφάλεια πληρωμών μέσω EveryPay Payment Gateway.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCardΟ πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη συναλλαγή.
Ή με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς αναγράφοντας στην περιγραφή τον αριθμό παραγγελίας

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε
Δικαιούχος: Ηρακλής Φ. Κωνσταντινίδης
Αριθμ. Λογ/μού: 0284 / 00298908
ΙΒΑΝ: GR59011 0284 0000 0284 0029 8908

Revolut bank
Δικαιούχος: Konstantinidis F. Iraklis
SWIFT/BIC: REVOLT21
IBAN: LT923 2500 9078 087 1543

ή με αντικαταβολή τοις μετρητοίς

ή με TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)
Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς τη διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank

Το κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποδεδειγμένα έχει γίνει δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, η χρέωση σας δύναται να ακυρωθεί κατόπιν αιτήματος σας στην τράπεζα που έχει εκδώσει την πιστωτική σας κάρτα, η οποία οφείλει να διερευνήσει το παράπονο ή την καταγγελία σας. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε ότι συνέβη το γεγονός να προβείτε σε ενημέρωση της εκδούσας τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί η κάρτα και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων
Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνουν και ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη της «Like IT», ενώ το κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Υποβολή/Ακύρωση παραγγελίας
Η υποβολή παραγγελίας συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από τη «Like IT» δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δηλώσατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση που δε λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με το κατάστημα στη διεύθυνση info@like-it.gr προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας.
Παραγγελίες που έχουν υποβληθεί και περιλαμβάνουν ως τρόπο πληρωμής «Πληρωμή στο κατάστημα» δύναται να παραληφθούν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών. Μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος, η παραγγελία ακυρώνεται.
Το κατάστημα χρησιμοποιεί μηχανισμό για ακύρωση μίας παραγγελίας (ολική ή μερική) που έχει ήδη καταχωρηθεί και δεν έχει ακόμη παραδοθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@like-it.gr  ή να τηλεφωνήσετε στο 2314 312987. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέχρι τη στιγμή ενημέρωσης για αποστολή της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.