Lucyd Lyte® Sport 0°

Τι είναι τα γυαλιά για ακρόαση μέσω αγωγιμότητας αέρα;

Η μουσική ομορφαίνει τη ζωή μας! Το κατάλληλο τραγούδι θρέφει την ψυχή, αλλάζοντας άμεσα τη διάθεση. Με πλήθος των διαθέσιμων τραγουδιών, υπάρχει ένα κομμάτι που ταιριάζει στον καθένα μας.

Το πρόβλημα με τα παραδοσιακά ακουστικά
Στην εργασία – ταξίδι – άσκηση τα παραδοσιακά ακουστικά δημιουργούν προβλήματα κατά την καθημερινή συνύπαρξη. Καλώδια που μπλέκονται και γίνονται κόμποι, επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου. Επιπλέον,  στα μπερδεμένα καλώδια υπάρχει κίνδυνος σπασίματος της προστατευτικής πλαστικής επίστρωσης, που συχνά οδηγεί σε αυτόν τον φρικτό στατικό θόρυβο όταν το ακουστικό κινείται στο εσωτερικό του αυτιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σπάσιμο των καλωδίων μπορεί να οδηγήσει και σε ολοκληρωτική διακοπή μουσικής.
Ένα άλλο πρόβλημα με τα παραδοσιακά ακουστικά είναι ότι πρέπει να τοποθετηθούν στο εσωτερικό του αυτιού, εμποδίζοντας την αντίληψη των γύρω ήχων. Αν και αυτό συμβάλει στην απομόνωση, μπορεί να αποβεί επικίνδυνο, ειδικότερα όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικό περιβάλλον.

Τι επιτυγχάνεται με τα γυαλιά για ακρόαση μέσω αγωγιμότητας αέρα.
Τα γυαλιά ακρόασης μέσω αγωγιμότητας αέρα έχουν να κάνουν ουσιαστικά με πλαίσια οπτικών που ενσωματώνουν ηχεία, μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και κουμπιά στους βραχίονες. Τοποθετούνται όπως τα συμβατικά γυαλιά όρασης ή ηλίου και μεταδίδουν τον ήχο στο κανάλι του αυτιού, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να εισάγετε τίποτα στο αυτί σας ή να καλύψετε εντελώς τα αυτιά για να απολαύσετε μουσική υψηλής ποιότητας, podcasts και άλλα.

Οφέλη των γυαλιών ακρόασης μέσω αγωγιμότητας αέρα.
Είτε φοράτε γυαλιά με συνταγογραφούμενους φακούς για καθημερινά χρήση είτε επιλέγετε γυαλιά ηλίου, υπάρχουν πολλαπλά οφέλη από την επένδυση σε ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιά, όπως:

Μια καλύτερη εμπειρία άσκησης
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σωστό τραγούδι μπορεί να βοηθήσει να αντέξουμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε τον εαυτό μας λίγο περισσότερο. Αναμφίβολα, έχουν επιτευχθεί πολλοί αθλητικοί στόχοι επειδή επιλέχθηκε το κατάλληλο κομμάτι την κατάλληλη στιγμή.
Τα γυαλιά Bluetooth Lyte Sport είναι μια φανταστική επιλογή για όσους απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα έντονης άσκησης, καθώς είναι ανθεκτικά σε πιτσιλιές (αδιάβροχα IP56), ώστε να αντέχουν και στον ιδρώτα. Παίξτε το αγαπημένη σας μουσική και καταρρίψτε τους στόχους φυσικής κατάστασης!

Βελτιωμένη εμπειρία στο γραφείο
Δε χρειάζεται πλέον να διαφωνείτε με συναδέλφους για το είδος μουσικής που θα ακούσετε ή να ακούτε μουσική επιλογής κάποιου άλλου ατόμου. Αντίθετα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής ανάλογα με τον τύπο εργασίας και  διάθεσης. Στη συνέχεια, απλά ελέγξτε τη μουσική με τα γυαλιά σας. Προσαρμόστε την ένταση, διακόψτε ή παραλείψτε κομμάτια. Εσείς είστε τώρα ο DJ!
Ακόμα και αν εργάζεστε σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον γραφείου, μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη των γυαλιών αγωγιμότητας αέρα. Για παράδειγμα, σε πολύ θορυβώδες γραφείο, με ένα κρυφό πάτημα των χειριστηρίων στο πλαίσιο των γυαλιών, μπορείτε να «πνίξετε» τον θόρυβο και να συνεχίσετε αμέριμνοι την εργασία σας.
Το καλύτερο! Επειδή το ηχητικό σύστημα είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο των γυαλιών  (και επομένως, τίποτα δεν καλύπτει τα αυτιά σας), δε θα χάσετε ούτε μία σημαντική κλήση έστω και εάν κάποιος προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας.

Κίνηση με ασφάλεια
Είτε προτιμάτε το περπάτημα, τη βόλτα με το ποδήλατο, τα πατίνια ή το skateboard, η επίγνωση του περιβάλλοντός είναι απαραίτητη για την ασφάλεια σας – ιδιαίτερα αν  κυκλοφορείτε μόνοι.
Επειδή ο ήχος της μουσικής μεταδίδεται στο τύμπανο πίσω από το αυτί, θα εξακολουθείτε να ακούτε καθαρά την οδική κυκλοφορία και τους ανθρώπους γύρω σας. Δυστυχώς, συνήθως δεν είμαστε προσεκτικοί και η προστασία του εαυτού μας πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα ανά πάσα στιγμή.
Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε ανασφαλείς, αντί να σηκώσετε το τηλέφωνο, απλώς χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια στο πλαίσιο των γυαλιών σας ή χρησιμοποιήστε φωνητική βοήθεια για να συνδεθείτε  με το τηλέφωνο προκειμένου να πραγματοποιήσετε κλήση. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ηχεία και την αγωγιμότητα του αέρα για να πραγματοποιήσετε τη συνομιλία και για να αποτρέψετε κάποιον άγνωστο να πλησιάσει.

Γυαλιά για ακρόαση μέσω αγωγιμότητας αέρα από την Lucyd.
Τα γυαλιά ακρόασης μέσω αγωγιμότητας του αέρα όχι μόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς, αλλά μπορούν επίσης να βελτιώσουν την καθημερινή εμπειρία στο γραφείο, στην εργασία, στα sports, στην καθημερινή βόλτα.